Kamomill Media

Jönköpings län

Information

Enskild firma finns det flera av i Jönköping och Kamomill Media är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Kamomill Media är ett av dem. Statusen för Kamomill Media är att Bolaget är aktivt.

Kamomill Media är ett Enskild firma och skapades 2009-10-12. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kamomill Media ska trivas.

Kamomill Media är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-10-16. I Jönköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Produktion och underhåll av webbaserade innehållstjänster. Drift av webbplatser och på dessa upplåtande av annonsutrymme för andra företag där de kan annonsera med banners för sina respektive företag och deras produkter. Handel med domännamn. E-handel med egentillverkad konst. E- handel med hälsokostprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kamomill Media är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-11-05.

Idag är Kamomill Media och det finns flera bolag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Kamomill Media så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Kamomill Media är Davidsson, Sanna Madhuri som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kamomill Media har 810407-XXXX som sitt organisationsnummer.