Engblom teknik

Jönköpings län

Information

I Jönköping finns det ett Enskild firma som heter Engblom teknik. Det finns flera bolag som liknar Engblom teknik i Jönköpings län. Jönköping är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Engblom teknik är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-09-13 och det finns flera bolag som är det i Jönköpings län.

Sedan 2007-11-13 så har Engblom teknik varit registrerat och sedan 2007-09-13 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Engblom teknik och det finns fler bolag som är det i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Engblom teknik så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Engblom teknik så kan ni göra det på 036-100794.

Bedriva handel med elektronisk utrustning och tillbehör för inbrottslarm, brandlarm, passagekontrollsystem samt övriga säkerhetsanläggningar. viss utveckling och tillverkning av tillbehör för säkerhetsanläggningar. konsultverksamhet inom svagströmsbranschen, ritningsarbeten på svagströmsanläggningar såsom brandlarm och inbrottslarm, orienteringsritningar för brand- och inbrottslarm samt teleregistrering för teleanläggningar.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Engblom, Robert Sven Ingolfur som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Engblom teknik har 810827-XXXX som sitt organisationsnummer.