Lightning Design

Jönköpings län

Information

820322-XXXX är organisationsnummer för bolaget Lightning Design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lightning Design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som Lightning Design finns i.

Lightning Design har varit registrerat sedan 2007-07-05 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lightning Design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-14.

Lightning Design är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Lightning Design är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lightning Design så kan ni göra det på telefon genom 036-134655 eller genom brev på följande adress:

Skall jobba med allt som har med grafiskt design att göra. tex: reklam, bildbehandling, fotografi, hemsidor.

Det finns olika personer som har en koppling med Lightning Design och det är Davidsson, Patrik som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma,