Komunik

Jönköpings län

Information

Komunik hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Komunik finns. I Jönköping så finns det många olika Enskild firma och i Jönköpings län så finns det ännu fler Enskild firma. Komunik tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har ej F-skatt. Komunik har funnits sedan och 2007-01-18 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Komunik så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 036-2905627.

Jönköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Komunik har idag 820604-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Komunik

Konsultverksamhet med inriktning mot adoptionsfrågor. Verksamheten kommer att omfatta uppbyggnad och drift av ett community med inriktning mot adoption. Vidare kommer verksamheten även att omfatta rådgivning, information och möjlighet att ge föreläsningar kring ämnet adoption.

I Komunik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Laxvik, Emma Viktoria Hyun Jung som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma, .