Backelin's Bygg

Jönköpings län

Information

Backelin's Bygg hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Backelin's Bygg finns. I Jönköping så finns det många olika Enskild firma och i Jönköpings län så finns det ännu fler Enskild firma. Backelin's Bygg tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Backelin's Bygg har haft sedan 2005-09-01. Backelin's Bygg har funnits sedan och 2005-09-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Backelin's Bygg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-9494348.

Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Backelin's Bygg har idag 830104-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Backelin's Bygg

Bygg- och serviceverksamhet avseende ny-, till- och ombyggnad.

I Backelin's Bygg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Backelin, Hampus Andréas Junior som är född 1983 och har titeln Innehavare av enskild firma, .