AV System i Jönköping

Jönköpings län

Information

Enskild firma finns det flera av i Jönköping och AV System i Jönköping är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och AV System i Jönköping är ett av dem. Statusen för AV System i Jönköping är att Bolaget är aktivt.

AV System i Jönköping är ett Enskild firma och skapades 2008-02-13. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som AV System i Jönköping ska trivas.

AV System i Jönköping är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-09. I Jönköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Ljud, bild och styrsystems lösningar till bland annat konferensrum.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AV System i Jönköping är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-09.

Idag är AV System i Jönköping och det finns flera verksamheter som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med AV System i Jönköping så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 076-3406299.

.

De som är på något sätt har med AV System i Jönköping är Rubin, Magnus Anders som är född 1985 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

AV System i Jönköping har 850326-XXXX som sitt organisationsnummer.