Kommanditbolaget Wallins Fiskaffär Eftr

Jönköpings län

Information

916415-0691 är organisationsnummer för bolaget Kommanditbolaget Wallins Fiskaffär Eftr. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kommanditbolaget Wallins Fiskaffär Eftr är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Jönköping som är den kommunen som Kommanditbolaget Wallins Fiskaffär Eftr finns i.

Kommanditbolaget Wallins Fiskaffär Eftr har varit registrerat sedan 1975-06-25 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kommanditbolaget Wallins Fiskaffär Eftr så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1977-01-01.

Kommanditbolaget Wallins Fiskaffär Eftr är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Kommanditbolaget Wallins Fiskaffär Eftr är följande:
; Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Kommanditbolaget Wallins Fiskaffär Eftr så kan ni göra det på telefon genom 036-713382 eller genom brev på följande adress:
Klosterg. 64, 553 35, Jönköping

Handel med livsmedel.

Det finns olika personer som har en koppling med Kommanditbolaget Wallins Fiskaffär Eftr och det är Eskilsson, Tommy Christer som är född 1953 och har titeln Komplementär, Langeville, Anna-Christina som är född 1956 och har titeln Kommanditdelägare,