Handelsbolaget Källs Begagnade Bil och Delar

Jönköpings län

Information

916415-9866 är organisationsnummer för verksamheten Handelsbolaget Källs Begagnade Bil och Delar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Källs Begagnade Bil och Delar är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Jönköping som är den kommunen som Handelsbolaget Källs Begagnade Bil och Delar finns i.

Handelsbolaget Källs Begagnade Bil och Delar har varit registrerat sedan 1977-01-03 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Källs Begagnade Bil och Delar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1977-01-01.

Handelsbolaget Källs Begagnade Bil och Delar är och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Källs Begagnade Bil och Delar är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Källs Begagnade Bil och Delar så kan ni göra det på telefon genom 036-52176 eller genom brev på följande adress:
Bunnv. 29, 563 93, Gränna

Bilförsäljning och bilskrotning.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Källs Begagnade Bil och Delar och det är Käll, Gunilla Ingrid Christina som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Käll, Lars-Gösta som är född 1943 och har titeln Bolagsman,