Gustafs Konditori Handelsbolag

Jönköpings län

Information

916416-0062 är organisationsnummer för företaget Gustafs Konditori Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gustafs Konditori Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Jönköping som är den kommunen som Gustafs Konditori Handelsbolag finns i.

Gustafs Konditori Handelsbolag har varit registrerat sedan 1977-01-18 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Gustafs Konditori Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1977-01-01.

Gustafs Konditori Handelsbolag är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Gustafs Konditori Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Gustafs Konditori Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 036-130458 eller genom brev på följande adress:
Vätterg. 9, 561 32, Huskvarna

Bageri, konditori- och caférörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Gustafs Konditori Handelsbolag och det är Svärd, Bengt-Olof Bertil som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Svärd, Tuulikki Mirjami som är född 1960 och har titeln Bolagsman,