Handelsbolaget Erstad Skjutegård

Jönköpings län

Information

Handelsbolaget Erstad Skjutegård är ett av många företag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolaget Erstad Skjutegård finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Handelsbolaget Erstad Skjutegård som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1981-01-21. Men sedan 1981-01-01 så har Handelsbolaget Erstad Skjutegård varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Erstad Skjutegård , 560 34, Visingsö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolaget Erstad Skjutegård så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Jönköping arbetar för att företag som Handelsbolaget Erstad Skjutegård ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolaget Erstad Skjutegård. Det finns flera företag i Jönköpings län.

Lantbruk och smidesarbeten.

Firmatecknare för Handelsbolaget Erstad Skjutegård är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolaget Erstad Skjutegård och det är följande personer, Johansson, Karl Gustaf Evald som är född 1932 och har titeln Bolagsman, Johansson, Östen Boris Evald som är född 1955 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolaget Erstad Skjutegård är 916417-3610.