Competentus Handelsbolag

Jönköpings län

Information

916417-5078 är organisationsnummer för verksamheten Competentus Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Competentus Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Jönköping som är den kommunen som Competentus Handelsbolag finns i.

Competentus Handelsbolag har varit registrerat sedan 1981-04-21 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Competentus Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

Competentus Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Competentus Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av Öhling, Per Olof Sigvard.

Vill ni komma i kontakt med Competentus Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-6305345 eller genom brev på följande adress:
Vätterg. 6, 561 32, Huskvarna

Konsultverksamhet inom företagsledning och ADB samt kompetensutveckling.

Det finns olika personer som har en koppling med Competentus Handelsbolag och det är Öhling, Birgitta Mariann som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Öhling, Per Olof Sigvard som är född 1946 och har titeln Bolagsman,