Handelsbolaget Kap o Fogfanér

Jönköpings län

Information

916417-6613 är organisationsnummer för verksamheten Handelsbolaget Kap o Fogfanér. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Kap o Fogfanér är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Jönköping som är den kommunen som Handelsbolaget Kap o Fogfanér finns i.

Handelsbolaget Kap o Fogfanér har varit registrerat sedan 1981-09-04 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Kap o Fogfanér så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Handelsbolaget Kap o Fogfanér är och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Kap o Fogfanér är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Kap o Fogfanér så kan ni göra det på telefon genom 036-91722 eller genom brev på följande adress:
Häljaryd 5, 560 27, Tenhult

Klippning och fogning av fanér.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Kap o Fogfanér och det är Petersson, Gunvor Kerstin Ulla-Britt som är född 1936 och har titeln Bolagsman, Petersson, Gustaf Arnold Roland som är född 1938 och har titeln Bolagsman,