H Alvarssons Entreprenad Handelsbolag

Jönköpings län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Jönköping och H Alvarssons Entreprenad Handelsbolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och H Alvarssons Entreprenad Handelsbolag är ett av dem. Statusen för H Alvarssons Entreprenad Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

H Alvarssons Entreprenad Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1983-01-26. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som H Alvarssons Entreprenad Handelsbolag ska trivas.

H Alvarssons Entreprenad Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-04-10. I Jönköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Entreprenadverksamhet (schaktning, grävning)

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att H Alvarssons Entreprenad Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-04-10.

Idag är H Alvarssons Entreprenad Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med H Alvarssons Entreprenad Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6031816.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med H Alvarssons Entreprenad Handelsbolag är Alvarsson, Gerd Ulla Monika som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Alvarsson, Hans Göran som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .

H Alvarssons Entreprenad Handelsbolag har 916521-4157 som sitt organisationsnummer.