Handelsbolaget Skänkebergs smådjurspraktik, Lars och Ulla Christiansen

Jönköpings län

Information

916521-5790 är organisationsnummer för bolaget Handelsbolaget Skänkebergs smådjurspraktik, Lars och Ulla Christiansen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Skänkebergs smådjurspraktik, Lars och Ulla Christiansen är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Jönköping som är den kommunen som Handelsbolaget Skänkebergs smådjurspraktik, Lars och Ulla Christiansen finns i.

Handelsbolaget Skänkebergs smådjurspraktik, Lars och Ulla Christiansen har varit registrerat sedan 1974-05-16 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Skänkebergs smådjurspraktik, Lars och Ulla Christiansen så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Handelsbolaget Skänkebergs smådjurspraktik, Lars och Ulla Christiansen är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Skänkebergs smådjurspraktik, Lars och Ulla Christiansen är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Skänkebergs smådjurspraktik, Lars och Ulla Christiansen så kan ni göra det på telefon genom 036-164170 eller genom brev på följande adress:
Högabergsg. 45, 554 46, Jönköping

Veterinärpraktik.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Skänkebergs smådjurspraktik, Lars och Ulla Christiansen och det är Christiansen, Lars Vallentin som är född 1937 och har titeln Bolagsman, Christiansen, Ulla Harriet som är född 1938 och har titeln Bolagsman,