Ehns Skogsentreprenad Kommanditbolag

Jönköpings län

Information

Ehns Skogsentreprenad Kommanditbolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Ehns Skogsentreprenad Kommanditbolag finns. I Jönköping så finns det många olika Kommanditbolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Ehns Skogsentreprenad Kommanditbolag tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har F-skatt vilket Ehns Skogsentreprenad Kommanditbolag har haft sedan 1997-01-01. Ehns Skogsentreprenad Kommanditbolag har funnits sedan och 1984-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ehns Skogsentreprenad Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Målen Norrgård, 560 27, Tenhult men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 036-98057.

Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Ehns Skogsentreprenad Kommanditbolag har idag 916521-9669 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av komplementären och prokuristen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Ehns Skogsentreprenad Kommanditbolag

Skogsentreprenad

I Ehns Skogsentreprenad Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ehn, Sivert Ingmar som är född 1954 och har titeln Komplementär, Ehn, Eva Carina som är född 1957 och har titeln Kommanditdelägare, Ehn, Eva Carina som är född 1957 och har titeln Prokurist, .