Handelsbolaget MBA Service

Jönköpings län

Information

916522-4339 är organisationsnummer för bolaget Handelsbolaget MBA Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget MBA Service är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Jönköping som är den kommunen som Handelsbolaget MBA Service finns i.

Handelsbolaget MBA Service har varit registrerat sedan 1984-12-10 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-03-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget MBA Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-03-27.

Handelsbolaget MBA Service är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget MBA Service är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget MBA Service så kan ni göra det på telefon genom 036-175316 eller genom brev på följande adress:
Gökärtsbacken 8, 554 56, Jönköping

Administrativ service åt företag och privatpersoner, försäljning av textilier och konsumtionsvaror, entreprenadverksamhet samt förvaltning av fast egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget MBA Service och det är Christensen, Marie Gunn-Britt som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Enberg, Jan Gunnar som är född 1947 och har titeln Bolagsman,