Freestyle Sports Handelsbolag

Jönköpings län

Information

Freestyle Sports Handelsbolag är ett bolag som finns i Jönköping. I Freestyle Sports Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Göransson, Anna Carolina Birgitta som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Göransson, Karl Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Freestyle Sports Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Freestyle Sports Handelsbolag på telefon 070-6105526.

Bolaget skall bedriva handel och import inom sport, friluftsliv samt konfektion, arrangemang av jakt- och friluftsaktiviteter samt rådgivning inom digital affärskommunikation.

Idag är Freestyle Sports Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Freestyle Sports Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Freestyle Sports Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-09-07 och Freestyle Sports Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-09-07.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Freestyle Sports Handelsbolag så är det följande:
Friman tecknas av av Fredrik Göransson.

Freestyle Sports Handelsbolag har 916522-4727 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.