Gustafssons Cigarraffär Kommanditbolag

Jönköpings län

Information

Detaljhandel med tobacks- och kioskvaror, samt tips, lotteri och spellprovisioner, jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gustafssons Cigarraffär Kommanditbolag vars bolagstyp är Kommanditbolag.

I Jönköping så är Gustafssons Cigarraffär Kommanditbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1986-08-19 så skapades Gustafssons Cigarraffär Kommanditbolag och bolaget är har F-skattsedel Gustafssons Cigarraffär Kommanditbolag har haft det sedan 1994-01-01.

Gustafssons Cigarraffär Kommanditbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

916523-1714 är organisationsnummret för bolaget som finns i Jönköping.

Just nu är Gustafssons Cigarraffär Kommanditbolag och det finns många bolag som är i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Gustafssons Cigarraffär Kommanditbolag så går det att nå dem via telefon på 036-130157 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av komplementären.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gustafssons Cigarraffär Kommanditbolag är Gustafssons Cigarraffär AB som är född och har titeln Komplementär, Johansson, Lena Elisabet som är född 1961 och har titeln Kommanditdelägare, Svärd Lahi, Eva Kristina som är född 1959 och har titeln Revisor, Ljungstrand, Elisabeth som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .