Fantasdisc Handelsbolag

Jönköpings län

Information

Fantasdisc Handelsbolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Fantasdisc Handelsbolag finns. I Jönköping så finns det många olika Handelsbolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Handelsbolag. Fantasdisc Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Fantasdisc Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. Fantasdisc Handelsbolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Fantasdisc Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ymerg. 26 C, 753 25, Uppsala men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 036-374090.

Jönköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Fantasdisc Handelsbolag har idag 916523-2613 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Fantasdisc Handelsbolag

Konstruktion, tillverkning och försäljning av mjukvara och hårdvara inom data och elektronikbranschen samt viss konsult- verksamhet.

I Fantasdisc Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fransson, Jarl Erling som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Hammerlid, Dan Ulf Gunnar som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .