Z Ljud o Ljus Handelsbolag

Jönköpings län

Information

Z Ljud o Ljus Handelsbolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Z Ljud o Ljus Handelsbolag finns. I Jönköping så finns det många olika Handelsbolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Handelsbolag. Z Ljud o Ljus Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Z Ljud o Ljus Handelsbolag har haft sedan 1996-01-01. Z Ljud o Ljus Handelsbolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Z Ljud o Ljus Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Längdhoppsv. 2, 564 34, Bankeryd men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 036-377395.

Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Z Ljud o Ljus Handelsbolag har idag 916523-3751 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Z Ljud o Ljus Handelsbolag

Försäljning av hemelektronik, skivor, kassetter, elektronikkompo- nenter, vitvaror, hushållsmaskiner och datautrustning, till- verkning av datautrustning, reparation av hemelektronik, montering av stöldlarm, uthyrning av PA utrustning, mobil och discotekverksamhet samt försäljning och montering av mobiltele- foner och kommunikationsradio.

I Z Ljud o Ljus Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fredeby, Hazze Gustav Lennart som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Fredeby, Kerstin Inga-Maj som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .