Handelsbolag M B A Motorer med böjlig axel

Jönköpings län

Information

916523-5079 är organisationsnummer för bolaget Handelsbolag M B A Motorer med böjlig axel. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolag M B A Motorer med böjlig axel är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Jönköping som är den kommunen som Handelsbolag M B A Motorer med böjlig axel finns i.

Handelsbolag M B A Motorer med böjlig axel har varit registrerat sedan 1987-04-21 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolag M B A Motorer med böjlig axel så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Handelsbolag M B A Motorer med böjlig axel är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Handelsbolag M B A Motorer med böjlig axel är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolag M B A Motorer med böjlig axel så kan ni göra det på telefon genom 036-143564 eller genom brev på följande adress:
Odeng. 24, 561 32, Huskvarna

Tillverkning av slipmaskiner, tillbehör och reservdelar samt slipning, putsning, polering och rensning inom industri och hantverk.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolag M B A Motorer med böjlig axel och det är Johnsson, Marita Helena som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Stopar, Bogomir som är född 1953 och har titeln Bolagsman,