Gränna Sockertopp Kommanditbolag

Jönköpings län

Information

916523-7398 är organisationsnummer för verksamheten Gränna Sockertopp Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gränna Sockertopp Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Jönköping som är den kommunen som Gränna Sockertopp Kommanditbolag finns i.

Gränna Sockertopp Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2002-06-04 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gränna Sockertopp Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Gränna Sockertopp Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Gränna Sockertopp Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Gränna Sockertopp Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0390-10109 eller genom brev på följande adress:
Stadsberget 10, 563 91, Gränna

Kaféverksamhet med kiosk och cateringsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gränna Sockertopp Kommanditbolag och det är Bergström, Tomas Eric som är född 1953 och har titeln Komplementär, Rosell, Aina Margareta som är född 1954 och har titeln Kommanditdelägare,