Jönköpings Elaffär Handelsbolag

Jönköpings län

Information

Jönköpings Elaffär Handelsbolag är ett av många företag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Jönköpings Elaffär Handelsbolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jönköpings Elaffär Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Jönköpings Elaffär Handelsbolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1988-04-26. Men sedan 1988-01-01 så har Jönköpings Elaffär Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Klosterg. 69, 553 35, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jönköpings Elaffär Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-162010.

Jönköping arbetar för att företag som Jönköpings Elaffär Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Jönköpings Elaffär Handelsbolag. Det finns flera företag i Jönköpings län.

Försäljning av elartiklar.

Firmatecknare för Jönköpings Elaffär Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jönköpings Elaffär Handelsbolag och det är följande personer, Karlsson, Ann-Margret Irene som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Lars-Olof Peter som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Sven Olof Guttner som är född 1940 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Jönköpings Elaffär Handelsbolag är 916701-0702.