Psykologkonsult Kognitiv Beteendeterapi Handelsbolag

Jönköpings län

Information

Psykologkonsult Kognitiv Beteendeterapi Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Psykologkonsult Kognitiv Beteendeterapi Handelsbolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Psykologkonsult Kognitiv Beteendeterapi Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Psykologkonsult Kognitiv Beteendeterapi Handelsbolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1990-04-11. Men sedan 1992-01-01 så har Psykologkonsult Kognitiv Beteendeterapi Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Spjutkastarv. 16, 564 34, Bankeryd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Psykologkonsult Kognitiv Beteendeterapi Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Jönköping arbetar för att verksamheter som Psykologkonsult Kognitiv Beteendeterapi Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Psykologkonsult Kognitiv Beteendeterapi Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Jönköpings län.

Psykologisk behandling, konsultation, utbildning

Firmatecknare för Psykologkonsult Kognitiv Beteendeterapi Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Psykologkonsult Kognitiv Beteendeterapi Handelsbolag och det är följande personer, Landholm, Kjell-Åke som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Pruul, Anne Maritta som är född 1952 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Psykologkonsult Kognitiv Beteendeterapi Handelsbolag är 916702-2061.