Eva o Mats Melkersson Handelsbolag

Jönköpings län

Information

Eva o Mats Melkersson Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Eva o Mats Melkersson Handelsbolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Eva o Mats Melkersson Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Eva o Mats Melkersson Handelsbolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1990-04-20. Men sedan 1992-01-01 så har Eva o Mats Melkersson Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Östraby Säteri 1, 575 92, Hult. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Eva o Mats Melkersson Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0381-45007.

Jönköping arbetar för att bolag som Eva o Mats Melkersson Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Eva o Mats Melkersson Handelsbolag. Det finns flera bolag i Jönköpings län.

Jord- och skogsbruk samt handel med virke.

Firmatecknare för Eva o Mats Melkersson Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Eva o Mats Melkersson Handelsbolag och det är följande personer, Melkersson, Mats Runar som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Melkersson, Viola Eva Kristina som är född 1971 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Eva o Mats Melkersson Handelsbolag är 916702-2301.