Idé & kunskap Kjellström Torstensson Handelsbolag

Jönköpings län

Information

969610-0313 är organisationsnummer för företaget Idé & kunskap Kjellström Torstensson Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Idé & kunskap Kjellström Torstensson Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Jönköping som är den kommunen som Idé & kunskap Kjellström Torstensson Handelsbolag finns i.

Idé & kunskap Kjellström Torstensson Handelsbolag har varit registrerat sedan 1995-01-21 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Idé & kunskap Kjellström Torstensson Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Idé & kunskap Kjellström Torstensson Handelsbolag är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Idé & kunskap Kjellström Torstensson Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Idé & kunskap Kjellström Torstensson Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0390-51175 eller genom brev på följande adress:
Nyarp, 563 92, Gränna

Konsult och projekteringsverksamhet inom trädgård och natur. Kurs och utbildningsverksamhet inom trädgård, filosofi och samhällsfrågor. Bokförlag. Konstnärlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Idé & kunskap Kjellström Torstensson Handelsbolag och det är Kjellström, Lars Erik Alvar som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Torstensson Kjellström, Anna E Sofia som är född 1970 och har titeln Bolagsman,