AGP Personalkonsult Handelsbolag

Jönköpings län

Information

Konsultarbete med inriktning mot personalfrågor (ex.vis persutb. pers- o utbildningsekonomi) samt i ringa mån import av lättrörliga varor.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AGP Personalkonsult Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Jönköping så är AGP Personalkonsult Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1995-10-23 så skapades AGP Personalkonsult Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel AGP Personalkonsult Handelsbolag har haft det sedan 2008-04-10.

AGP Personalkonsult Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-04-10

969619-7533 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Jönköping.

Just nu är AGP Personalkonsult Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med AGP Personalkonsult Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom AGP Personalkonsult Handelsbolag är Wistingsgård Johansson, Sven G Peter som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Wistingsgård, Ester Agneta som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .