I-Sport Stockholmsgruppen Handelsbolag

Jönköpings län

Information

I-Sport Stockholmsgruppen Handelsbolag är ett av många företag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som I-Sport Stockholmsgruppen Handelsbolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

I-Sport Stockholmsgruppen Handelsbolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1996-03-21. Men sedan 1996-01-01 så har I-Sport Stockholmsgruppen Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på I-Sport Stockholmsgruppen Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-303600.

Jönköping arbetar för att företag som I-Sport Stockholmsgruppen Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för I-Sport Stockholmsgruppen Handelsbolag. Det finns flera företag i Jönköpings län.

Bolaget skall driva handel med sport- och fritidsartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för I-Sport Stockholmsgruppen Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till I-Sport Stockholmsgruppen Handelsbolag och det är följande personer, Kista Sport Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Lidingö Sporthandel Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Majema AB som är född och har titeln Bolagsman, Sigge Sport S. Kållberg Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Väsby Sport Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för I-Sport Stockholmsgruppen Handelsbolag är 969625-2742.