FA Förvaltning Handelsbolag

Jönköpings län

Information

969630-3008 är organisationsnummer för företaget FA Förvaltning Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FA Förvaltning Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Jönköping som är den kommunen som FA Förvaltning Handelsbolag finns i.

FA Förvaltning Handelsbolag har varit registrerat sedan 1996-09-20 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för FA Förvaltning Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

FA Förvaltning Handelsbolag är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för FA Förvaltning Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med FA Förvaltning Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 036-125673 eller genom brev på följande adress:
Åboslättsg. 11, 553 10, Jönköping

Fastighetsmäkleri.

Det finns olika personer som har en koppling med FA Förvaltning Handelsbolag och det är Stillman, Fredrik Jan-Ove som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Stillman, Marie Annika Märta som är född 1966 och har titeln Bolagsman,