Pamela & Mathilde Blomsterhandel Handelsbolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva floristverksamhet, handel med blommor och växter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Pamela & Mathilde Blomsterhandel Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Jönköping så är Pamela & Mathilde Blomsterhandel Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1997-09-04 så skapades Pamela & Mathilde Blomsterhandel Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel Pamela & Mathilde Blomsterhandel Handelsbolag har haft det sedan 2006-11-23.

Pamela & Mathilde Blomsterhandel Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-11-23

969641-8913 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Jönköping.

Just nu är Pamela & Mathilde Blomsterhandel Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Pamela & Mathilde Blomsterhandel Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0515-10021 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Pamela & Mathilde Blomsterhandel Handelsbolag är Löfdahl, Mathilde Rosié Marianne som är född 1982 och har titeln Bolagsman, Löfdahl, Pamela Rosié Suzanne som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .