Smålandshem i Eksjö Kommanditbolag

Jönköpings län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Jönköping och Smålandshem i Eksjö Kommanditbolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Smålandshem i Eksjö Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Smålandshem i Eksjö Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Smålandshem i Eksjö Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1998-11-23. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Smålandshem i Eksjö Kommanditbolag ska trivas.

Smålandshem i Eksjö Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-02. I Jönköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall aga och förvalta fastheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Smålandshem i Eksjö Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-02.

Idag är Smålandshem i Eksjö Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Smålandshem i Eksjö Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-396704.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Smålandshem i Eksjö Kommanditbolag är Locellus AB som är född och har titeln Komplementär, Locellus i Jönköping AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Åsell, Bo Kenneth som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Smålandshem i Eksjö Kommanditbolag har 969654-9683 som sitt organisationsnummer.