Axelssons sång & musik Handelsbolag

Jönköpings län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Jönköping och Axelssons sång & musik Handelsbolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Axelssons sång & musik Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Axelssons sång & musik Handelsbolag är att Bolaget är inaktivt.

Axelssons sång & musik Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1999-04-20. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Axelssons sång & musik Handelsbolag ska trivas.

Axelssons sång & musik Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Jönköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Sång- och musikframträdande.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Axelssons sång & musik Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Axelssons sång & musik Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Axelssons sång & musik Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-718005.

Firman tecknas av Lennart Axelsson..

De som är på något sätt har med Axelssons sång & musik Handelsbolag är Axelsson, Lennart Sven Johan som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Gustavsson, Bengt Conny som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Isacsson, Anders Lars Sigurd som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Ljung, Niklas Peter Birger som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .

Axelssons sång & musik Handelsbolag har 969658-8947 som sitt organisationsnummer.