Arkonda Interiör & Design Handelsbolag

Jönköpings län

Information

Arkonda Interiör & Design Handelsbolag är ett bolag som finns i Jönköping. I Arkonda Interiör & Design Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jansson, Barbro Kristina som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Jansson, Kenneth Evert Daniel som är född 1943 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Arkonda Interiör & Design Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Arkonda Interiör & Design Handelsbolag på telefon 036-188610.

Projektering, försäljning och tillverkning av inredning.

Idag är Arkonda Interiör & Design Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Arkonda Interiör & Design Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Arkonda Interiör & Design Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-10-23 och Arkonda Interiör & Design Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-10-23.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Arkonda Interiör & Design Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Arkonda Interiör & Design Handelsbolag har 969669-1576 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.