Ortoped Tekniska Specialistföretag i Samverkan OTSKommanditbolag

Jönköpings län

Information

I Jönköping finns det ett Kommanditbolag som heter Ortoped Tekniska Specialistföretag i Samverkan OTSKommanditbolag. Det finns flera företag som liknar Ortoped Tekniska Specialistföretag i Samverkan OTSKommanditbolag i Jönköpings län. Jönköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Ortoped Tekniska Specialistföretag i Samverkan OTSKommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-11-06 och det finns flera bolag som är det i Jönköpings län.

Sedan 2000-10-19 så har Ortoped Tekniska Specialistföretag i Samverkan OTSKommanditbolag varit registrerat och sedan 2000-11-06 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Ortoped Tekniska Specialistföretag i Samverkan OTSKommanditbolag och det finns fler företag som är det i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Ortoped Tekniska Specialistföretag i Samverkan OTSKommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Klubbhusg. 13, 553 03, Jönköping. Vi ni istället prata med Ortoped Tekniska Specialistföretag i Samverkan OTSKommanditbolag så kan ni göra det på 036-307600.

Inköp, utveckling av råvaror, komponenter och helfabrikat inom det ortopedtekniska området.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ortopedtekniskt nätverk i Sverige AB som är född och har titeln Komplementär, Olmed Ortopediska Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Skandinaviska Ortopedtekniska Laboratoriet som är född och har titeln Kommanditdelägare, Team Ortopedteknik Scandinavia Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Bergström, Erik Jonas som är född 1963 och har titeln Prokurist, Pettersson, Torsten Lars Evert som är född 1947 och har titeln ProkuristSigblad, Lars Göran Wilhelm som är född 1957 och har titeln Prokurist, .

Firman tecknas ensam av -komplementären .

Ortoped Tekniska Specialistföretag i Samverkan OTSKommanditbolag har 969672-8832 som sitt organisationsnummer.