Beotrid Shooters Biljard Handelsbolag

Jönköpings län

Information

Beotrid Shooters Biljard Handelsbolag är ett bolag som finns i Jönköping. I Beotrid Shooters Biljard Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nygren, Elsa Maria Angelica som är född 1980 och har titeln Bolagsman, Nygren, Mats Arne som är född 1974 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Beotrid Shooters Biljard Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Beotrid Shooters Biljard Handelsbolag på telefon 036-73094.

Rekreationsverksamhet, biljardhall (uthyrning av biljardbord, nöjesspel), försäljning av tillbehör (biljardköer, reservdelar till biljard artiklar), cafe, ev snabbmat, uthyrning av festlokal.

Idag är Beotrid Shooters Biljard Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Beotrid Shooters Biljard Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Beotrid Shooters Biljard Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Beotrid Shooters Biljard Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Beotrid Shooters Biljard Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen

Beotrid Shooters Biljard Handelsbolag har 969679-3646 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Jönköpings län.