Innovanna Enerqi Handelsbolag

Jönköpings län

Information

Innovanna Enerqi Handelsbolag är ett av många företag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Innovanna Enerqi Handelsbolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Innovanna Enerqi Handelsbolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2002-01-24.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Smedbyg. 6, 567 31, Vaggeryd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Innovanna Enerqi Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-4056854.

Jönköping arbetar för att företag som Innovanna Enerqi Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Innovanna Enerqi Handelsbolag. Det finns flera företag i Jönköpings län.

Friskvård, inriktning tai-chi, qi-gong. Undervisning och föreläsningar samt handel med hälsoprodukter såsom kosttillskott, även livsmedelshandel. Även språkundervisning samt närliggande verksamhet såsom översättning. Dessutom produktutveckling, dvs arbete med egna innovationer.

Firmatecknare för Innovanna Enerqi Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Kourosh Kavian..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Innovanna Enerqi Handelsbolag och det är följande personer, Kavian, Kourosh som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Thure Kavian, Gunnel Anna Katrin som är född 1969 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Innovanna Enerqi Handelsbolag är 969683-1586.