Nissadalens Entreprenad Handelsbolag

Jönköpings län

Information

Nissadalens Entreprenad Handelsbolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Nissadalens Entreprenad Handelsbolag finns. I Jönköping så finns det många olika Handelsbolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Handelsbolag. Nissadalens Entreprenad Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Nissadalens Entreprenad Handelsbolag har haft sedan 2002-02-04. Nissadalens Entreprenad Handelsbolag har funnits sedan och 2002-02-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Nissadalens Entreprenad Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Byskolev. 25, 560 25, Bottnaryd men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 036-20707.

Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Nissadalens Entreprenad Handelsbolag har idag 969683-3723 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Nissadalens Entreprenad Handelsbolag

Skog- och entreprenadverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Nissadalens Entreprenad Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson, Sven Lars Crister som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Zackrisson, Nils Erik Mattias som är född 1969 och har titeln Bolagsman, .