Salong AJ Kommanditbolag

Jönköpings län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Jönköping och Salong AJ Kommanditbolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Salong AJ Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Salong AJ Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Salong AJ Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2006-09-19. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där företaget finns i jobbar för att företag som Salong AJ Kommanditbolag ska trivas.

Salong AJ Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-17. I Jönköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Frisör- och solarieverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Salong AJ Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-31.

Idag är Salong AJ Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Salong AJ Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-120085.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Salong AJ Kommanditbolag är Alm, Anna-Karin Maria Christina som är född 1973 och har titeln Komplementär, Lekeryds Allservice ek. för. som är född och har titeln Kommanditdelägare, .

Salong AJ Kommanditbolag har 969688-4437 som sitt organisationsnummer.