Dinh Asien Livs Handelsbolag

Jönköpings län

Information

969689-6423 är organisationsnummer för bolaget Dinh Asien Livs Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dinh Asien Livs Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Jönköping som är den kommunen som Dinh Asien Livs Handelsbolag finns i.

Dinh Asien Livs Handelsbolag har varit registrerat sedan 2002-11-18 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Dinh Asien Livs Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Dinh Asien Livs Handelsbolag är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Dinh Asien Livs Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Dinh Asien Livs Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 036-164911 eller genom brev på följande adress:
Smedjeg. 23, 553 20, Jönköping

Handel med asiatisk livsmedel och konfektyrer.

Det finns olika personer som har en koppling med Dinh Asien Livs Handelsbolag och det är Giap, Thi Vien som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Trinh, Ngoc Ha som är född 1958 och har titeln Bolagsman,