DreamTech Consulting Handelsbolag

Jönköpings län

Information

Produktion och drift av webbaserade system, E-handel med distribution och försäljning av kläder för män samt kvinnor, E-handel med distribution och försäljning av hemelektronik, pokerrelaterade produkter, resor, pokertuneringar och livsstilsrelaterade produkter såsom klockor, kläder, heminredning och husgeråd. Konsultverksamhet i elektronikbranschen främst riktad mot företag inom området finelektronik.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för DreamTech Consulting Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Jönköping så är DreamTech Consulting Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 2003-02-04 så skapades DreamTech Consulting Handelsbolag och bolaget är har F-skattsedel DreamTech Consulting Handelsbolag har haft det sedan 2003-03-06.

DreamTech Consulting Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-03-06

969691-3590 är organisationsnummret för bolaget som finns i Jönköping.

Just nu är DreamTech Consulting Handelsbolag och det finns många bolag som är i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med DreamTech Consulting Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 036-12080 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Följande personer är på något sätt aktiva inom DreamTech Consulting Handelsbolag är Brånedal, Lars Erik Anders som är född 1982 och har titeln Bolagsman, Brånedal, Staffan som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .