P.A.J i Jönköping Handelsbolag

Jönköpings län

Information

P.A.J i Jönköping Handelsbolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där P.A.J i Jönköping Handelsbolag finns. I Jönköping så finns det många olika Handelsbolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Handelsbolag. P.A.J i Jönköping Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket P.A.J i Jönköping Handelsbolag har haft sedan 2003-08-04. P.A.J i Jönköping Handelsbolag har funnits sedan och 2003-08-04 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till P.A.J i Jönköping Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Valhallav. 40, 554 47, Jönköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 036-711875.

Jönköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

P.A.J i Jönköping Handelsbolag har idag 969694-6442 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för P.A.J i Jönköping Handelsbolag

Cafe och restaurang.

I P.A.J i Jönköping Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Holmgren, Carl Jonas Qvitt som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Rydström, Per Lennart som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Smedmark, Carl Robert som är född 1969 och har titeln Bolagsman, .