Purple Tan Handelsbolag

Jönköpings län

Information

969697-5342 är organisationsnummer för verksamheten Purple Tan Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Purple Tan Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Jönköping som är den kommunen som Purple Tan Handelsbolag finns i.

Purple Tan Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-11-17 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Purple Tan Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Purple Tan Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Purple Tan Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Purple Tan Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 073-9696349 eller genom brev på följande adress:
Vätterg. 19, 561 32, Huskvarna

Solotek.

Det finns olika personer som har en koppling med Purple Tan Handelsbolag och det är Nero, Karl-Magnus Freij som är född 1976 och har titeln Bolagsman, Tudose Franti, Simona Maria som är född 1975 och har titeln Bolagsman,