PM Trading Handelsbolag

Jönköpings län

Information

969700-2799 är organisationsnummer för bolaget PM Trading Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PM Trading Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Jönköping som är den kommunen som PM Trading Handelsbolag finns i.

PM Trading Handelsbolag har varit registrerat sedan 2004-03-29 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för PM Trading Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-24.

PM Trading Handelsbolag är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för PM Trading Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med PM Trading Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 036-142520 eller genom brev på följande adress:
Vätterg. 26, 561 32, Huskvarna

Import av fritidsbåtar, leksaker, väskor samt elektroniska leksaker.

Det finns olika personer som har en koppling med PM Trading Handelsbolag och det är Andersson, Rune Georg Mikael som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Dagman, Mattias Birger Daniel som är född 1971 och har titeln Bolagsman,