Allmogegården i Tolarp, Handelsbolag

Jönköpings län

Information

Allmogegården i Tolarp, Handelsbolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Allmogegården i Tolarp, Handelsbolag finns. I Jönköping så finns det många olika Handelsbolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Handelsbolag. Allmogegården i Tolarp, Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Allmogegården i Tolarp, Handelsbolag har haft sedan 2005-02-17. Allmogegården i Tolarp, Handelsbolag har funnits sedan och 2005-02-17 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Allmogegården i Tolarp, Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tolarp, 561 91, Huskvarna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Jönköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Allmogegården i Tolarp, Handelsbolag har idag 969708-1959 som sitt organisationummer.

Bolagets firma tecknas av bolagsmännen var för sig är den som för stunden ansvarar för Allmogegården i Tolarp, Handelsbolag

Bed & Breakfast,Upplevelse turism. Verksamheten kommer att marknadsföra det småskaliga, ekologiska lantbruket. Försäljning kommer att ske av varor såsom mjöl, saft, sylt, kryddor, ostkaka, grönsaker, rotfrukter, frukt och bär, ullhantverk. Försäljning kommer också att ske av köttlådor.

I Allmogegården i Tolarp, Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Maria Ulrika som är född 1976 och har titeln Bolagsman, Sjöberg, Bengt Göran som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .