Slow Industries of Sweden Handelsbolag

Jönköpings län

Information

969708-8293 är organisationsnummer för bolaget Slow Industries of Sweden Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Slow Industries of Sweden Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Jönköping som är den kommunen som Slow Industries of Sweden Handelsbolag finns i.

Slow Industries of Sweden Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-03-01 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Slow Industries of Sweden Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Slow Industries of Sweden Handelsbolag är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Slow Industries of Sweden Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Slow Industries of Sweden Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 073-0882338 eller genom brev på följande adress:
Liavallsv. 4, 330 31, Kulltorp

IT reklam, marknadsföring, inredning, events, affärsverksamhet som försäljning av märkes kläder samt it reklam via internet.

Det finns olika personer som har en koppling med Slow Industries of Sweden Handelsbolag och det är Hemmingsen, Daniel Verner som är född 1986 och har titeln Bolagsman, Lundgren, Jimmy Rickard som är född 1985 och har titeln Bolagsman,