Liljeholmens solcenter Handelsbolag

Jönköpings län

Information

Liljeholmens solcenter Handelsbolag är ett företag som finns i Jönköping. I Liljeholmens solcenter Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Isaksson, Johan Andreas Valdemar som är född 1983 och har titeln Bolagsman, Lagerqvist, Klas Peter som är född 1980 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Liljeholmens solcenter Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Liljeholmens solcenter Handelsbolag på telefon 070-8291379.

Solotek, solarier

Idag är Liljeholmens solcenter Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Liljeholmens solcenter Handelsbolag är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Liljeholmens solcenter Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Liljeholmens solcenter Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Liljeholmens solcenter Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt

Liljeholmens solcenter Handelsbolag har 969708-8574 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Jönköpings län.