VideoFilmCenter i Bankeryd Handelsbolag

Jönköpings län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Jönköping och VideoFilmCenter i Bankeryd Handelsbolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och VideoFilmCenter i Bankeryd Handelsbolag är ett av dem. Statusen för VideoFilmCenter i Bankeryd Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

VideoFilmCenter i Bankeryd Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2005-08-19. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som VideoFilmCenter i Bankeryd Handelsbolag ska trivas.

VideoFilmCenter i Bankeryd Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-29. I Jönköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Uthyrning av filmer och spel, försäljning av filmer och spel samt godis och dricka.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att VideoFilmCenter i Bankeryd Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-29.

Idag är VideoFilmCenter i Bankeryd Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med VideoFilmCenter i Bankeryd Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-371563.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med VideoFilmCenter i Bankeryd Handelsbolag är Gudmundsen, Eva Elisabeth som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Gudmundsen, Kent Asbjörn som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Gudmundsen, Marcus Kent som är född 1985 och har titeln Bolagsman, .

VideoFilmCenter i Bankeryd Handelsbolag har 969712-4197 som sitt organisationsnummer.