Skrinda Handelsbolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Skrinda Handelsbolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Jönköping här finns det många olika Handelsbolag. Skrinda Handelsbolag tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Skrinda Handelsbolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 969718-7954.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-5445533 alternativt besöka eller skicka post till Skrinda Handelsbolag på följande adress Husarg. 11, 554 53, Jönköping.

Skrinda Handelsbolag är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Skrinda Handelsbolag så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Producera barnfilmer på dvd video för försäljning via hemsida och distrubitörer. Erbjuda speaker röstinläsningar för tv radio reklam, multimediapresentationer såsom främst företagspresentationer. Telefonväxlar och bruksanvisningar. Producera radioprogram för försäljning. Erbjuda discjockeyinspelningar till nöjesindustrin. Hålla kurser för telefonister vad gäller röst och mental träning.