Gjuterikompetens i Huskvarna Handelsbolag

Jönköpings län

Information

969721-7819 är organisationsnummer för bolaget Gjuterikompetens i Huskvarna Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gjuterikompetens i Huskvarna Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Jönköping som är den kommunen som Gjuterikompetens i Huskvarna Handelsbolag finns i.

Gjuterikompetens i Huskvarna Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-10-02 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gjuterikompetens i Huskvarna Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-19.

Gjuterikompetens i Huskvarna Handelsbolag är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Gjuterikompetens i Huskvarna Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Gjuterikompetens i Huskvarna Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 036-50456 eller genom brev på följande adress:
Kullg. 17, 561 46, Huskvarna

Författarskap, översättningar, utbildning, föreläsningar och framtagning av utbildningsmaterial inom gjuteriområdet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gjuterikompetens i Huskvarna Handelsbolag och det är Svensson, Ingrid Margareta som är född 1940 och har titeln Bolagsman, Svensson, Karl Gustaf Ingemar som är född 1939 och har titeln Bolagsman,