Fovea Handelsbolag

Jönköpings län

Information

Fovea Handelsbolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Fovea Handelsbolag finns. I Jönköping så finns det många olika Handelsbolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Handelsbolag. Fovea Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Fovea Handelsbolag har haft sedan 2006-11-23. Fovea Handelsbolag har funnits sedan och 2007-01-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Fovea Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till LENE BERGET DÄR NERE, 665 93, Kil men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0706-111887.

Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Fovea Handelsbolag har idag 969722-7925 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Fovea Handelsbolag

Ljus och belysningsplanering för exteriör, interiör och event.

I Fovea Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Helgesson, John Fredrik som är född 1986 och har titeln Bolagsman, Martinsson, Carl Henrik som är född 1985 och har titeln Bolagsman, Reis da Silva Eriksson, Leandro som är född 1983 och har titeln Bolagsman, Åhlén, Joel Henric Staffan som är född 1985 och har titeln Bolagsman, .